Dior Hydra Life Triple Impact Makeup Removerkétfázisú sminklemosó

Dior Hydra Life Triple Impact Makeup Remover kétfázisú sminklemosó
Dior Hydra Life Triple Impact Makeup Remover kétfázisú sminklemosó
125 ml
13 300Ft

Kód: CHD07767 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 11. 27.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 11. 27.

Dior Hydra Life Triple Impact Makeup Remover termékleírás
Tulajdonságok

Ez a kétfázisú sminklemosó minden használatkor 3 erőteljes műveletet hajt végre: hatékonyan eltávolít minden fajta sminket, még a vízállót is, valamint lágyítja és megnyugtatja a szemkörnyéket, miközben szépíti a szempillákat. Az arc célzott területei azonnal teljesen megtisztulnak. A szempillák szépek és erősek, mintegy védelmet nyernek, és kevésbé hullanak ki. A bőr élettel teli és természetesen szép lesz. A nem olajos textúra láthatóan tisztítja és frissíti a bőrt. - A liliom kivonat nap mint nap megszépíti a szempillákat. - Az édesgyökérből származó összetevő megnyugtatja a szemkörnyéket. - A sminkeltávolító oldat eltünteti a smink minden nyomát. 4 hét után: - A szem és a szemöldök tökéletesen sminkmentes 100% - Gyors sminkeltávolítás 100%* - Könnyű sminkeltávolítás 100%* - A sminkeltávolító puhítja és nyugtatja a szemkörnyéket: 100%* - A sminkeltávolító használatkor friss érzetet nyújt: 97%* * 32 nő által tesztelve napi kétszer történő alkalmazás után, majd kérdőív alapján történő értékelés.

Tulajdonságok

Konzisztencia
emulzió
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Triple Impact Makeup Remover