Dior Hydra Life Time To Glowtisztító púder peeling hatással

Dior Hydra Life Time To Glow tisztító púder peeling hatással
Dior Hydra Life Time To Glow tisztító púder peeling hatással
40 g

Kód: CHD6265 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Dior Hydra Life Time To Glow termékleírás
Tulajdonságok

Az innováció csúcsaként ez a púder a legtermészetes és legfinomabb hámlasztást biztosítja. A cukorkivonat finomítja a bőr textúráját, míg a lótuszmag tisztítja a felületét. Vízzel érintkezve könnyed habbá alakul, amely mélyen tisztítja a bőrt, felfedve ezzel természetes ragyogását. A bőr textúrája azonnal kifinomulttá és simává válik; csökken a pórusok láthatósága. Az arc tiszta és ragyogó. A bőr újjáéled és természetesen szép. - A bőr kifinomult 90% - Tiszta bőrtextúra 95% - Ragyogóbb bőr 85% Önértékelés kérdőívekkel, 40 nő részvételével, 4 hét használattal - A lótuszmag hámlasztja és finomítja a bőr textúráját. - A cukorkivonat tisztítja a bőr felületét. - A szaponinok, a természetes tisztító hatóanyagok a tisztító, méregtelenítő és lágyító hab felszabadításával fokozzák a tisztítás hatékonyságát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Tisztítás, highlighter, hámlasztás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Time To Glow