Dior Hydra Life Micellar MilkSminklemosó micellás tej

Dior Hydra Life Micellar Milk Sminklemosó micellás tej
Dior Hydra Life Micellar Milk Sminklemosó micellás tej
200 ml
11 640Ft

Kód: CHD07768 | 3 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Dior Hydra Life Micellar Milk termékleírás
Tulajdonságok

Ez a micellás tej egyesíti az olaj micellák tisztító erejét a rizstej tápláló tulajdonságaival, hogy eltüntesse az arcról és a szemkörnyékről az összes sminket és szennyeződést. Ez a micellás tej egyesíti az olaj micellák tisztító erejét a rizstej tápláló tulajdonságaival, hogy eltüntesse az arcról és a szemkörnyékről az összes sminket és szennyeződést. A bőrrel való érintkezéskor pazar textúrája finom és friss vízszerű emulzióvá alakul, hogy gyengéden nyugtassa a bőrt, zsíros vagy ragacsos érzés nélkül. - A természetes eredetű micellák eltávolítják a legmakacsabb sminkrészecskéket. - A rizstej fehérjék serkentik a smink eltávolítása miatt megviselt bőrt. 4 hét után: - A bőr tökéletesen sminkmentes, 100%* - Táplált bőr 100%* - Puha bőr 100%* - A micellás tej egyszerre, 100%-osan eltávolítja a sminket* - A micellás tej 100%*-ig nem hagy zsíros vagy ragadós érzést maga után. * 43 nő által tesztelve napi kétszer történő alkalmazás után, majd kérdőív alapján történő értékelés.

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Micellar Milk