Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanserfrissítő tisztító hab

Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanser frissítő tisztító hab
Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanser frissítő tisztító hab
Ingyenes kiszállítás
190 ml
13 300Ft

Kód: CHD6312 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanser termékleírás
Tulajdonságok

Ez a friss krém csak egy nyomással bőséges és levegős, habos tisztítóvá alakul. A természetes fehér tealevél kivonatban koncentrálva hatékonyan távolítja el a sminket és mélyen tisztítja, frissíti a bőrt. A bőr azonnal szennyeződésektől mentes, tökéletesen tiszta és világos. Tonizált és friss, revitalizált és természetesen gyönyörű. - A bőr teljesen tiszta 95% - Ez a sminklemosó kényelemérzetet nyújt 95% - A bőr tónusos 88% Önértékelés kérdőívekkel, 40 nő részvételével, 4 hét használattal - A fehér tea levelek tónust adnak a bőrnek. - A szaponinok, a természetes tisztító hatóanyagok a tisztító, méregtelenítő és lágyító hab felszabadításával fokozzák a tisztítás hatékonyságát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Tisztítás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Lotion To Foam Fresh Cleanser