Dior Hydra Life Hydration Rescue Intense Sorbet Cremeintenzív hidratáló krém

1×
Dior Hydra Life Hydration Rescue Intense Sorbet Creme intenzív hidratáló krém
Dior Hydra Life Hydration Rescue Intense Sorbet Creme intenzív hidratáló krém
50 ml
18 720Ft

Kód: CHD07764 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Dior Hydra Life Hydration Rescue Intense Sorbet Creme termékleírás
Tulajdonságok

Ez a zamatos balzsam intenzíven táplálja a bőrt, erősíti az egyensúlyát és tartósan enyhíti a kellemetlen érzetet. A bőr azonnal feszes, sima és puha. A kisebb kipirosodások megnyugodnak. Napról napra a bőr erősebb és világosabb, természetesen gyönyörű. Hihetetlenül könnyed vajas textúra, amely ideálisan táplál és nem hagy zsíros felületet. - A mályva vaj, amelyről ismert, hogy táplálja és megerősíti a bőr védelmét, elősegíti a víz megtartását a bőr belsejében, maximalizálva védelmi funkcióját. - A kamillakivonatról ismert, hogy megnyugtatja az irritációt. - A Haberle-virág erősíti a bőr természetes védekezőképességét a bőrflórára kifejtett hatásával. - A mályva serkenti a vízkeringést a bőrben a jobb hidratációért. Azonnali hatás: - Rugalmas bőr 97%* - Nyugodt bőr 98%* - Táplált bőr 97%** 4 hét után: - A bőrpír 100%-kal csökken* - Javult a bőr minősége 98%* * Vakteszt, 62 kínai nő részvételével. **32 nő által tesztelve az arcon, a szemkörnyéken és a nyakon napi kétszer történő alkalmazás után, majd kérdőív alapján történő értékelés.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
normál, száraz
Hatás
Hidratálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Hydration Rescue Intense Sorbet Creme1