Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Misthidratáló spray arcra

Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist hidratáló spray arcra
Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist hidratáló spray arcra
100 ml
13 250Ft

Kód: CHD12236 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist termékleírás
Tulajdonságok

A szorbet vízpermet elősegíti a bőr hidratálódását és energiával látja el, miközben elősegíti a smink hosszas megtartását és megújítja annak ragyogását. Mélyen hidratált, tiszta és revitalizált bőr. Meghosszabbítja a smink tartását. Emulgeált gél textúrája mikrocseppek permetévé válik egy ultrafinom, könnyű permetben. A mályva javítja a bőr akvaporin hálózatát és ösztönzi a vízkeringést. A Haberlea-virág stimulálja a bőr flóráját és ösztönzi a bőr számára hasznos összetevők előállítását, megerősítve ezzel a természetes védekezőképességét. C-vitamint tartalmaz a bőr energia tartalékainak stimulálására és ragyogásának fokozására.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist