Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Cremehidratáló arckrém

Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme hidratáló arckrém
Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme hidratáló arckrém
50 ml
18 530Ft

Kód: CHD6288 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.

Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme termékleírás
Tulajdonságok

Mályva és haberle levéllel kiegészítve ez a szorbet krém hidratálja, táplálja és egyensúlyba hozza a bőrt, miközben elősegíti a természetes védelem megerősítését. Celadonkék krémes gél textúrája lélegzetelállító frissítő hatást nyújt. 24 órán keresztül hidratált,*a bőr telt, ragyogó és hosszantartó frissességgel bír. Minden nappal egészségesebb és erősebb, annyira természetesen szép, hogy nem is szükséges rá smink. * Műszeres vizsgálat. Használatkor: - Hidratált bőr 90% - Frissebb bőr 97% - Az arc természetes, egészséges ragyogással rendelkezik 83% Használat közbeni teszt, 60 nő részvételével. 24 óra elteltével +55% hidratálás Klinikai teszt, 11 nő részvételével. 1 hónap után - Hidratált bőr 92% - Frissebb bőr 83% - A bőr természetesen szebb 82% Használat közbeni teszt, 60 nő részvételével A MÁLYVA mélyen serkenti az aquaporin szintézisét, hogy élénkítse a vízkeringést. A HABERLE levél kivonatával a Dior Science azonosította az első olyan összetevőt, amely sokféleségében nem csak gyengéd a bőrflórához, hanem ami még fontosabb, serkenti a szépségéhez nélkülözhetetlen összetevők termelését.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme