Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Masktápláló maszk

Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Mask tápláló maszk
Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Mask tápláló maszk
Ingyenes kiszállítás
50 ml
22 300Ft

Kód: CHD6317 | 4 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Mask termékleírás
Tulajdonságok

Fehér fenyőolajjal és természetes telítő szerekkel átitatva ez a maszk intenzíven táplálja a bőrt és feltölti a bőrszövetet. Barack színű balzsam textúrája kényelmet és súlytalanságot kölcsönöz a bőrnek. A bőr azonnal tele van élettel. Napról napra természetesen teltebb, simább és kellemes érzést nyújt. Használatkor: - A bőr tápláltsága +41% - Az arc simasága +31% - A bőr teltsége +29% Önértékelés pontozással, 32 nő részvételével. 1 hónap után - A bőr tápláltsága +55% - Az arc simasága +39% - A bőr rugalmassága +38% Önértékelés pontozással, 32 nő részvételével - A simafenyő olaj kényezteti és megnyugtatja a bőrt. - A botanikai koktél táplálja a bőrt (shea vaj, jojoba, glicerin).

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, lifting, Táplálás, bőrsűrűséget helyreállító
Mikor használatos
nappal

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Mask