Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essenceintenzív hidratáló szérum

1×
Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence intenzív hidratáló szérum
Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence intenzív hidratáló szérum
40 ml
24 900Ft

Kód: CHD6314 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence termékleírás
Tulajdonságok

A mályva és Haberle levélben koncentrálva ez az esszencia 3 hatást biztosít egy lépésben: a szérum ultrakoncentrált hidratálását, a gyengéd hámlasztást a ragyogás fokozására és a testápoló tonizáló hatását. Áttetsző folyékony kék textúrája frissességet nyújt, amely azonnal élénkíti a bőrt. A bőr mélyen hidratált, sima és megtisztult. Napról napra rugalmasabb, egészségesebb és olyan szép, hogy nem is szükséges rá smink. Használatkor: - Mélyen hidratált bőr 82% - Frissebb bőr 93% Használat közbeni teszt, 60 nő részvételével - Ragyogó arcbőr +30% Önértékelés pontozással, 30 nő részvételével 1 hónap után - Mélyen hidratált bőr 87% - Frissebb bőr 93% Használat közbeni teszt, 60 nő részvételével - Ragyogó arcbőr +44% Önértékelés pontozással, 30 nő részvételével A MÁLYVA mélyen serkenti az akvaporin szintézist, hogy élénkítse a vízkeringést. A HABERLE levél kivonatával a Dior Science azonosította az első olyan összetevőt, amely sokféleségében nem csak gyengéd a bőrflórához, hanem ami még fontosabb, serkenti a szépségéhez nélkülözhetetlen összetevők termelését. - A természetes gyümölcssavak rendkívül gyengéd hámlasztást nyújtanak a bőr finom napi hámlásához.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence1