Dior Hydra Life Balancing Hydrationhidratáló tonik 2 az 1-ben

Dior Hydra Life Balancing Hydration hidratáló tonik 2 az 1-ben
Dior Hydra Life Balancing Hydration hidratáló tonik 2 az 1-ben
175 ml
13 300Ft

Kód: CHD07766 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Dior Hydra Life Balancing Hydration termékleírás
Tulajdonságok

"Mint a frissesség hulláma, ez a probiotikumokkal dúsított erőteljes tonizáló víz segít hidratálni a bőrt és megteremteni az egyensúlyát, miközben csökkenti a kisebb tökéletlenségeket (pórusok és csillogás). Hidratált és puha bőr. Napról napra a bőr láthatóan erősebb és természetesen gyönyörű. A szorbet krémmel együtt használva a tonizáló krém javítja a bőr hidratáltságát. Az ásványi porokkal átitatott friss tonizáló krém a frissesség hullámát nyújtja. - Az ásványi porok minimalizálják a hiányosságok megjelenését. - Az erőteljes probiotikum napról napra stabilizálja a bőr flóráját. - A jázminvíz és a mályva kiváló hidratálást nyújt. - A Haberle-virág erősíti a bőr természetes védekezőképességét. Azonnali hatás: - A bőr hidratált 98%* - A bőr mattá válik 88%* - A kisebb tökéletlenségek csökkennek 83%* - A pórusok összehúzódnak 83%* 4 hét után: - A bőr kiegyensúlyozottá válik 97% - A bőr textúrája kifinomulttá válik 97% * Használat közbeni teszt, 62 kínai nő részvételével."

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, mattítás, pórusok minimalizálása

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Hydra Life Balancing Hydration