Dior Eau Sauvage Parfum

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
Dior Eau Sauvage Parfum eau de parfum férfiaknak 100 ml
36 300Ft
Kedvezmény 20%
100 ml
29 130Ft

Kód: CHD0776 | Több mint 5 db a raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Dior Eau Sauvage Parfum
100 ml | 29 130Ft

Dior Eau Sauvage Parfum parfüm leírása

A Dior Eau Sauvage Parfum férfi Eau de Parfum az Eau Sauvage illat új, továbbfejlesztett változata. Az eredeti megjelenéséhez képest erősebb és érzékibb, így valóban választékos aromaélményt nyújt.

  • citrusos-fás-fűszeres illat
  • öntudatos férfiak számára
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum a levendula aromás akkordjaival kombinált citrusok üde fuvallatával bontakozik ki. Ezt a nyitányt fokozatosan hatja át a szívillat, melyben a haiti vetiver tiszta, fás és férfias jegyei dominálnak. Az illatkompozíció alapjában a Fülöp-szigetek elemi meleg és intenzív jegyei lépnek előtérbe.

Az illat története
Az Eau Sauvage Parfum egy merész, elegánsan üde Eau de Parfum meleg akkordokkal, mely 2017 áprilisában lépett a 2012 évi eredeti változat helyébe. A híres francia parfümőr, Francois Demachy munkája, aki az illat lényegét még jobban kifejezésére juttatta és intenzívebbé tette az illatkompozíció egészét.

Összetétel

Alap
elemi
Fej
bergamott, cedrátcitrom, levendula
Szív
haiti vetiver
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Dior a márkáról

Dior parfümök | Dior kozmetika - az elegancia, a tökély és a luxus halhatatlan szimbóluma. A Dior, az abszolút legexkluzívabb francia luxuscikk-márkák egyikét már 1946-ban a nem kevésbé híres divattervező, Christian Dior alapította. E márka portfóliójába tartoznak ma divatcikkek, bőráru, divat-kiegészítők, cipők, ékszerek, órák, parfümök és kozmetikumok.
Christian Dior a 20. század legelején, Normandiában, egy műtrágya kereskedő család gyermeke. 1957-ben bekövetkezett halálát megelőzően, mielőtt hosszú évekre a világ egyik legbefolyásosabb divattervezőjévé vált, nemzetközi kapcsolatokat és diplomáciát tanult, valamint galériásként dolgozott. Közvetlenül a háború után megalapította első párizsi divatházát. A női öltözködés forradalmi megváltoztatása (a legendás "New Look") révén hamarosan híres lett, és tevékenységét fokozatosan, világszerte több mint 15 országra terjesztette ki. A Dior márka él, és - Christian Dior szívelégtelenség következtében, mindössze ötvenkét éves korában bekövetkezett halála után is - egyet jelent a nőiességet és a szépséget kiemelő, klasszikus eleganciával.
Az illatok világába a Dior márka1947-ben, a Miss Dior parfümmel lépett be, melyet Christian nővéréről, Catherineről neveztek el. A rendkívül népszerű ciprusos-virágos illat nagyon gyorsan forradalmasította a parfümök világát. Ma a márkának több mint 150 parfümje van, amelyek megalkotásában a legkiválóbb és neves parfümőrök egész hada vett részt.
A Christian Dior Poison mámorító, titokzatos és forradalmi kollekció a leghíresebbek közé tartozik. Az 1985-ös Poison Dior for Women parfüm a fűszeres, gyümölcsös és fás illattónusok páratlan alkímiája révén egyenesen legendává vált. Rendkívül népszerű a Fahrenheit férfi kollekció is. Ebből az első parfüm - az 1988-as Fahrenheit Dior for Men - egy fás-virágos-pézsmás illat, a legújabb - a Fahrenheit Le Parfum Dior for Men (2014) - pedig a jellegzetes ellentétek harmóniájának legintenzívebb változata.
A Dior márka arcápolási termékek hátterében Christian Dior abbéli vágya áll, hogy a nőket szebbé és boldogabbá tegye. Ezért mindig kétszeres hatásúak. Közvetlenül az applikálás után szebbé teszik az arcbőrt, huzamos idejű használat esetén pedig a hatóanyagok egyre mélyebbre hatolnak a bőrben, és ezáltal igazán látványos és hosszan tartó hatást érnek el. Akár a változatos hatású krémek, maszkok vagy szérumok széles kínálatából fog választani, tápláló, alakformáló vagy feszesítő ápolással fogja kényeztetni a testét, esetleg a legtökéletesebb bőrtisztítást fogja élvezni, biztos lehet a kiváló minőségben, a pompás eredményekben és már a használat során megjelenő luxus-érzetben. A Dior az arcápolás területén a férfiakról sem feledkezik meg.
A Dior márka többek között etnobotanikai megközelítésével is egyedülálló. Kutatói már évtizedeken át válogatják a minőségi virág-ritkaságokat, kultiválják és egyedülálló kozmetikai potenciállal rendelkező komponenseket nyernek belőlük. A Dior saját, unikális, igényes és gondos kézi technikát is használ, és olyan vezető tudósokkal működik együtt, akik a tudomány fejlődésének gyöngyszemeit vetik be a márka filozófiájának beteljesítéséhez - a lehető legtartósabb módon biztosítani a bőr szépségét és fiatalságát, szebbé téve így a nőket ma, de a jövőben is.
A Dior dekoratív kozmetika a tökéletes smink csúcstermékeinek széles választékát kínálja. Neves stylistok, professzionális sminkesek és színekkel bűvészkedő művészek keze alatt, divatbemutatók hátországában születnek, és jellemzőjük mindig a legnagyobb trendiség, a tartós minőség és a szépség garantált felemelkedése.
Christian Dior, akit nem csak hírességek imádnak - a divatbemutatók kifutói által inspirált kozmetikumoktól, a csúcsminőségű arcápoló termékeken át, egészen az örök és időtlen parfümökig - számos, a legmagasabb luxust képviselő, divatot diktáló és mindig modern termékkel gazdagította a szépség világát. A Dior az egyik legstílusosabb és legelismertebb márka, varázslatos kapocs a divat és a kozmetika között.
"Azért alkotok, hogy minden nő a legszebb legyen." (Christian Dior)

Értékelés Dior Eau Sauvage Parfum

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!