Brand logo

DIOREau Sauvage Cologne Eau de Cologne uraknak

DIOR Eau Sauvage Cologne Eau de Cologne uraknak
DIOR Eau Sauvage Cologne Eau de Cologne uraknak
50 ml
23 400Ft

Raktáron | 46 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD3529
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Az Eau Sauvage Cologne illata friss és meglepő.

Eleganciája időtálló, azonban hihetetlenül mély.
Új, játékos jegyek jellemzik.
Sármja egyértelmű – azonnal magával ragad.

Fás, friss és fűszeres, az Eau Sauvage Cologne a férfias sárm esszenciája. Egy élettel teli kompozíció telis-tele színes kincsekkel.

„Az Eau Sauvage Cologne elkészítésekor az egyértelmű egyszerűségre törekedtem. Olyan átlátható illatot képzeltem el, amely részletgazdag, s egyszerre rejt sötét és világos jegyeket.”
François Demachy, a Dior parfümkészítője

Teljes összetevőlista

#09377/A ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, BHT, TOCOPHEROL, CI 60730 (EXT.VIOLET 2) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
aromás

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.