DIOR Dune pour Homme Eau de Toilette uraknak

5×
DIOR Dune pour Homme Eau de Toilette uraknak
DIOR Dune pour Homme Eau de Toilette uraknak
100 ml
31 640Ft

31 640,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD0197 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás DIOR Dune pour Homme
Összetétel

Az eredeti és harmonikus Dune pour Homme a lendületes tengerpartra menekülésekből merített inspirációt. Összetétele friss, fás és óceáni jegyeket társít egy nyugodt illatban, összhangban a természettel. A Dune pour Homme kompozíciója friss, fás és óceáni jegyek keveréke, egy derűs illathoz, összhangban a természettel. A Dune pour Homme egy óceáni zöld fás illat, amely a menekülés álmait inspirálja. Ez a nyílt tenger, láb alatti lágy homok, az elemek ereje és az élet energiája.

Teljes összetevőlista

#13831/A ALCOHOL AQUA (WATER) PARFUM (FRAGRANCE) LIMONENE LINALOOL COUMARIN HYDROXYCITRONELLAL GERANIOL CITRAL BHT CITRONELLOL TOCOPHEROL CI 19140 (YELLOW 5) CI 42090 (BLUE 1) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fügelevél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
hedione
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
virginiai boróka
Az illat fajtája
virágos, fás, pézsmás

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Dune pour Homme5