Brand logo

DIORCollection Dissolvant Abricot körömlakklemosó aceton nélkül

DIOR Collection Dissolvant Abricot körömlakklemosó aceton nélkül
DIOR Collection Dissolvant Abricot körömlakklemosó aceton nélkül
50 ml
8 590Ft

17 180,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD2113 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás DIOR Collection Dissolvant Abricot

Gyengéd körömlakklemosó ápoló kajszibarack-koncentrátummal. Ez az acetonmentes oldat gyorsan és hatékonyan távolítja el a körömlakkot, mégis gyengéd a körmökhöz. Körömápoló összetevőkben gazdag formulája azonnal fokozza a köröm fehérségét és ragyogását. Finoman ápolja a körmöket.

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Collection Dissolvant Abricot