Dior Dior Forever Undercover Tökéletes fedésű alapozó 24h

2×
Dior Dior Forever Undercover Tökéletes fedésű alapozó  24h
Dior Dior Forever Undercover Tökéletes fedésű alapozó  24h

Leírás Dior Dior Forever Undercover
Tulajdonságok

A sminkes felületek és viseletük szakértője, a Dior Laboratories újraértelmezte az extrém korrekciós hatást a Diorskin Forever Undercover alapozóval. Ez a folyékony állagó, 24 órás*, teljes fedést biztosító alapozó maximálisan javítja az arcbőr megjelenését és természetes matt felülettel biztosít csókálló hatást. Tartós. Életálló Az éjszaka sztárja. A nappal eleganciája.

Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatójának véleménye az álcázás megújult művészetéről:
„Az eléggé folyós textúrával társított pigmentek magas koncentrációja tökéletesen elfedi a pattanásokat. Az az izgalmas ebben a teljes fedést biztosító alapozóban, hogy nem lehet sem érezni, sem észrevenni a bőrön. Kellően friss és matt felületet biztosít ahhoz, hogy ne kelljen rajta púdert használni.”

* Műszeres vizsgálat. N = 20 nő.

Teljes fedés 24 órás* viselet. A Diorskin Forever Undercover alapozó szinte egy második, matt felületű bőrréteget varázsol az arcra. Az egész termékcsaládban ő tartalmazza a legtöbb pigmentet – szinte kétszer annyi található benne, mint az eredeti folyékony alapozóban – a tökéletes fedésért. A vízalapú készítmény egy ultravékony, magas pigmenttartalmú és súlytalan réteget képez az arcon, és 24 órás* matt hatást biztosít.

A színszakértő Dior Laboratories 26 árnyalatot fejlesztett ki a leghalványabbtól a legsötétebbekig, amelyek egytől egyig tökéletesen összedolgozhatók a bőrtónussal.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Magas
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
hosszantartó, korrekciós
Alapozó árnyalata
fair

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Forever Undercover2