Dior Diorskin Forever Perfect Cushion make-up szivacs

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion make-up szivacs
Dior Diorskin Forever Perfect Cushion make-up szivacs
2 db

Kód: CHD15027 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Dior Diorskin Forever Perfect Cushion

A Dior Forever applikátor a Dior Forever Cushion Púder alkalmazására használható.

Az applikátor tökéletes mennyiségű púdert visz fel, hogy rögzítse a sminket, és hogy egy matt megjelenést keltsen. Kifejezetten a Dior Forever Cushion púderhez választott anyaga felszabadítja a púder frissességét.

A Dior Forever pú applikátor elképesztően puha textúrájú, és az antibakteriális elemeinek köszönhetően gyengéd a bőrrel.

A termék 2 applikátort tartalmaz.

Óvatosan rázza fel a Dior Forever Cushion Púder dobozt, majd óvatosan érintse meg a szitát az applikátorral, hogy elegendő mennyiségű púdert vigyen fel. 

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Diorskin Forever Perfect Cushion