Brand logo

DIORDiorshow Maximizer 3D alapozó bázis szempillaspirál alá

DIOR Diorshow Maximizer 3D alapozó bázis szempillaspirál alá
DIOR Diorshow Maximizer 3D alapozó bázis szempillaspirál alá
10 ml
13 620Ft

136 200,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHD15132 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás DIOR Diorshow Maximizer 3D
Tulajdonságok

A Diorshow Maximizer 3D, a Dior ikonikus szempillaspirál primer-szérum, fokozza a szempillaspirál hatását, és napról napra javítja a szempillák megjelenését. Hármas hatású formula ─ dússág, göndörség és hossz ─ az extra hosszú szempillákért, azonnali hatás, amely 24 órán át* tart.

A Diorshow Maximizer 3D szempillaápoló hatásának köszönhetően a szempillák napról napra erősebbnek, simábbnak és rugalmasabbnak látszanak. A szempillaspirál primer-szérum csomagolása a Diormania motívum által inspirált gyűrűvel új couture megjelenésben pompázik.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

Azonnali eredmény, Dior szempillaspirálokkal ápolt szempillák esetén:

  • Dússág x3*
  • Göndörség +91%*
  • Hosszúság +43%*

Napról napra, napi használat mellett:

  • Hosszúság +43%**
  • Göndörség +36%**

* 16 alanyon végzett műszeres vizsgálat. A csupasz, valamint a Diorshow Maximizer 3D és Dior szempillaspirálokkal sminkelt szempillák azonnali összehasonlítása.
** 28 női alanyon végzett klinikai értékelés, 1 hónapos használat után.

Az érzékeny szemekhez kíméletes Diorshow Maximizer 3D új balzsamos textúrája minden egyes szempillát sűrű és légies filmréteggel von be. A búzavirág virágkivonattal gazdagított formula kiemeli a szempillaspirál ragyogását, intenzitását és színét.

A gyapotnektár mindennapos védelmet nyújt és bevonja a szempillákat, míg a természetes eredetű bogyókivonat revitalizáló hatású.

Tulajdonságok

Árnyalat
fehér
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, formázó, dús hatásért
Hatás
hosszantartó

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Diorshow Maximizer 3D