Brand logo

DIORDiorshow Kabuki Brow Styler szemöldök ceruza kefével

DIOR Diorshow Kabuki Brow Styler szemöldök ceruza kefével
DIOR Diorshow Kabuki Brow Styler szemöldök ceruza kefével
árnyalat 031 Light Brown 0,29 g
10 400Ft

3 586 207,00Ft / 100 g, áfával
Kód: CHD15135 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás DIOR Diorshow Kabuki Brow Styler
Tulajdonságok

A Diorshow Kabuki Brow Styler az első Dior szemöldökceruza háromszög alakú heggyel és kabuki kefével a 12 órán* át tartó személyre szabott szemöldöksminkhez.

A háromszögletű hegy pontos vonalvezetést biztosít és a szemöldök tökéletes feltöltését teszi lehetővé. A Diorshow Kabuki Brow Styler szemöldökceruza vízálló formulája a krémes textúra nyújtotta kényelmes használatot a viasznak köszönhető precizitással ötvözi. A szemöldök hibátlan és határozott megjelenést kap.

A professzionális sminkmesterek által használt technikák ihlették a szemöldökceruza puha sörtéjű kabuki keféjét, amely egyenletes színt hoz létre, és könnyedén formázza a szemöldököt.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

  •  Háromszögletű hegy a személyre szabott szemöldöksminkhez, a legtermészetesebbtől a legkifinomultabb stílusokig.
  •  Vízálló formula és 12 órás viselet.**
  •  Kabuki ecset az egyenletes és hibátlan szemöldöksminkért.

* A Diornál.
* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat. A szemöldökceruza formulája a krém nyújtotta kényelmes felvitelt a viasznak köszönhető precizitással ötvözi.

  • Gold Blond: hűvös alaptónusú, sötétszőke és ősz szemöldökre.
  • Light Brown: semleges alaptónusú, világosbarna szemöldökre.
  • Brown: meleg alaptónusú, vöröses árnyalatú és barna szemöldökre.
  • Dark Brown: semleges alaptónusú, sötétbarna szemöldökre.

Tulajdonságok

Hatás
hosszantartó
Szín
barna

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Diorshow Kabuki Brow Styler