Dior Diorshow Iconic Overcurl dúsító és göndörítő szempillaspirál

1×
Dior Diorshow Iconic Overcurl dúsító és göndörítő szempillaspirál
Dior Diorshow Iconic Overcurl dúsító és göndörítő szempillaspirál
árnyalat 090 Black 6 g
12 160Ft

202 666,67Ft / 100 g, áfával
Kód: CHD13906 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Dior Diorshow Iconic Overcurl
Tulajdonságok

A Diorshow Iconic Overcurl újabb szintre emeli a szempillagöndörítő hatást. A hajlított spirál kivételes göndörítő erővel formázza a szempillákat a tövektől a végekig. A jó tartó, bevonó és fixáló tulajdonságokkal rendelkező K-polimerekkel gazdagított dúsító formula azonnal megemeli és formázza a szempillákat a lenyűgöző göndör megjelenésért. A megújító pillaápoló összetevők a szálak belsejébe hatolva biztosítják a látványos göndörséget. Meleg vízzel vagy sminklemosóval könnyedén eltávolítható. Látványosan dús és göndör szempillák. Krémes, szempillahosszabbító formulája megemeli és göndöríti a pillákat a tövektől a végekig.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
formázó, dús hatásért

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Diorshow Iconic Overcurl1