Brand logo

DIORDiorshow Crayon Sourcils Poudre vízálló szemöldökceruza

DIOR Diorshow Crayon Sourcils Poudre vízálló szemöldökceruza
DIOR Diorshow Crayon Sourcils Poudre vízálló szemöldökceruza
árnyalat 03 Brown 0,2 g
9 840Ft

Raktáron | 4 919 999,93Ft / 100 g, áfával | Kód: CHD15394
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A Diorshow Crayon Sourcils Poudre egy olyan porállagú szemöldökceruza, amellyel természetes megjelenés érhető el.

A Diorshow Crayon Sourcils Poudre szemöldökceruza vízálló formulája tartós, természetes és kifinomult sminket ígér: ezzel a szemöldökceruzával akár 24 órára dúsabbá varázsolhatja szemöldökét.*

A ceruza használatba vétele előtt igazítsa meg szemöldökét a kefe segítségével. Majd a ceruza alkalmazását követően ismét vegye kézbe a kefét, hogy eldolgozza a porállagú festéket, és természetessé tegye a megjelenést.

Egy dús és határozott szemöldök remekül kiemeli a tekintetet. A szemöldökceruza vízálló formulája olyan tartós sminket eredményez, amely akár 24 órán keresztül ellenáll a magas páratartalomnak.*

Vízálló formulája magas intenzitású pigmenteket tartalmaz. Válassza ki a szemöldöke színéhez passzoló szemöldökceruzát a Diorshow Crayon Sourcils Poudre 6 árnyalata közül!

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

1. Formázza szemöldökét a kefe segítségével.
2. Finom vonásokkal töltse ki a ritkásabb területeket a ceruzával.
3. A precíz sminkelésért rendszeresen hegyezze a szemöldökceruzát.

1. Vízálló szemöldökceruza a tartós és természetes sminkért.
2. 6 árnyalat, amelyek minden szemöldökszínhez passzolnak.
3. Egy szemöldökceruza kettős funkciójú kefével: igazításhoz és árnyaláshoz

Tulajdonságok

Szín
barna

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.