DIOR Diorlisse Abricot körömerősítő lakk

1×
DIOR Diorlisse Abricot körömerősítő lakk
DIOR Diorlisse Abricot körömerősítő lakk
árnyalat 500 Pink Petal 10 ml
8 150Ft

81 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD2119 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás DIOR Diorlisse Abricot
Tulajdonságok

Egyedülálló módon simítja, tökéletesíti és ragyogóvá teszi a körmöket. Ez az ápoló körömlakk ápolja, fehéríti és erősíti a körmöket, miközben egy leheletnyi rózsaszínnel vagy baracksárga árnyalattal díszíti őket. Kiegyenlíti a köröm felszínén található barázdákat és tökéletlenségeket, és fényes felületet képez.

Tulajdonságok

Hatás
feszesítő

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Diorlisse Abricot1