Brand logo

DIORDiorissimo Eau de Toilette hölgyeknek

3×
DIOR Diorissimo Eau de Toilette hölgyeknek
DIOR Diorissimo Eau de Toilette hölgyeknek
50 ml
27 400Ft

Raktáron | 54 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD0805
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Teljes összetevőlista

#13200/A ALCOHOL, AQUA (WATER), TRIETHYL CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, EUGENOL, BHT, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
virágos, zöld

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.