Brand logo

DIORDiorific Vernis The Atelier of Dreams Limited Edition fedő körömlakk

DIOR Diorific Vernis The Atelier of Dreams Limited Edition fedő körömlakk
DIOR Diorific Vernis The Atelier of Dreams Limited Edition fedő körömlakk
árnyalat 001 Bouton d'Or 12 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CHD15503

Az ünnep ragyogását képviselve a Diorific rúzs új* árnyalatokban pompázik matt és szatén kivitelben: Rouge Capucine, Rose d'Hiver, Taupe Ispahan és Midnight Corolle.

* A Diornál.

Vigye fel közvetlenül a csupasz körmökre egy természetes, csillogó fátyol hatásáért, vagy körömlakkra a kifinomultabb manikűr érdekében.

Teljes összetevőlista

#15765 BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CELLULOSE ACETATE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, TRIACETIN, POLYVINYL BUTYRAL, CITRIC ACID, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, TIN OXIDE, SILICA, AQUA (WATER), [+/- CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Árnyalat
arany
Festék típusa
top coat
Hatás
csillogó

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.