Brand logo

DIORDior Homme Sport Eau de Toilette spray -ben uraknak

1×
DIOR Dior Homme Sport Eau de Toilette spray -ben uraknak
DIOR Dior Homme Sport Eau de Toilette spray -ben uraknak
100 ml
26 300Ft

Raktáron | 26 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD07670
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Dior Homme Sport egy elegáns, törhetetlen, újgenerációs palack védelmét élvezi, amit bárhová magával vihet.Ezt a Very Cool Spray-t a nap bármely szakában magára fújhatja, korlátok nélkül.François Demanchy is felkarolta ezt az új típusú parfümhasználatot, és ehhez igazította a Dior Homme Sport Eau de Toilette-et. Egy kissé enyhített a citromos fejjegyen, így a parfüm veszített kesernyés karakteréből, és helyet adott a teltebb és gyümökcsösebb vérnarancs aromának. Erősen hat az érzékekre; kifejezetten az újszerű parfümhasználat céljából készült. „Változtattam egy kicsit a Dior Homme Sporton, hogy megfeleljen ennek az új típusú parfümözésnek. A szórófejen távozó mikrocseppek terjedelme hatással van az illat tulajdonságaira. Ez egy nem várt kihívás volt a számomra, ami nagyon érdekelt.”François Demachy, a Dior parfümőre

Teljes összetevőlista

#12319/A ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, TOCOPHEROL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsabors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Amikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, egy olyan új nőiességet képzelt el, amelyből semmi sem hiányzik. Nőiesség, színtiszta nőiesség, mely tökéletesen teljes és hiánytalan. Napjainkban a Dior a ruháktól a kiegészítőkig, a parfümöktől a rúzsokon át egészen a legkíválóbb bőrápolási termékekig, a női szépséget hangsúlyozza, ragyogást és modernitást hozva mindennapjaikba.