DIOR Dior Forever Natural Nude természetes hatású make-up

DIOR Dior Forever Natural Nude természetes hatású make-up
DIOR Dior Forever Natural Nude természetes hatású make-up

Leírás DIOR Dior Forever Natural Nude
Tulajdonságok

A Dior Forever Natural Nude alapozó újabb szintre emeli a természetes megjelenést: a 96%-ban** természetes eredetű és virágkivonatok koncentrációjára alapuló bőrápoló összetevőkből álló formulának köszönhetően 24 órán* át gondoskodik a bőr természetes, tökéletes megjelenéséről.

A Dior Forever Natural Nude friss és pillekönnyű textúrája anélkül nyújt természetes és fényes hatást, hogy maszkot képezne az arcon, ráadásól reggeltől estig hagyja, hogy levegőhöz jusson a bőr. Az arcbőr 24 órán keresztül folyamatosan hibátlanul egyenletes.* A bőr hidratált*** és ragyogó, mintha „feltöltötték” volna.

* 20 alanyon végzett, műszeres vizsgálat.
** A mennyiség az ISO 16128-1 és az ISO 16128-2 szabványok alapján került kiszámításra. Tartalmazza a víz százalékát. A többi összetevő a formula kellemes érzetéről és integritásának megtartásáról gondoskodik.
*** 10 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

Az arcbőr 24 órán* át tökéletesen egyenletes, fényes és természetes megjelenésű.
Magas víztartalmú, friss és pillekönnyű textúrája 24 órán át hidratálja a bőrt, és engedi, hogy lélegezzen.**
Azonnali bőrápoló hatása mellett a Dior Forever Natural Nude alapozó virágalapú összetevői napról napra gyönyörűbbé és erősebbé teszik a bőrt.

Látható eredmények 4 heti használat után:

  • 36%-kal hidratáltabb bőr**
  • 24%-kal ragyogóbb bőr***
  • 38%-kal egyenletesebb bőr***
  • 23%-kal kisebb pórusok***
  • 34%-kal jobb minőségű arcszín***

Bőrgyógyászatilag tesztelt, és minden, még érzékeny bőrtípuson is alkalmazható.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.
** 10 alanyon végzett műszeres vizsgálat 24 óra elteltével.
*** Klinikai vizsgálat 33 nő arcán 4 hét elteltével. Sminkes hatás.

A 96%-ban természetes eredetű összetevőkből álló, friss és pillekönnyű emulziószerű textúra azonnal beszívódik a bőrbe, és hagyja, hogy levegőhöz jusson.
A virágalapú bőrápoló összetevőkben gazdag formula egy sarkantyúka-, árvácska- és hibiszkuszkivonatból készült BŐRÉLÉNKÍTŐ KOMPLEXET tartalmaz, amely napról napra gyönyörűbbé és erősebbé teszi a bőrt.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, és minden, még érzékeny bőrtípuson is alkalmazható.

* A mennyiség az ISO 16128-1 és az ISO 16128-2 szabványok alapján került kiszámításra. Tartalmazza a víz százalékát. A többi összetevő a formula kellemes érzetéről és integritásának megtartásáról gondoskodik.

17 egyedülálló árnyalat, hogy minden nő megtalálja a magához illőt.

Peter Philips 2014 óta a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatója, és páratlan tudással rendelkezik a bőr és a szépségápolás területén.
Ebből fakadóan a Dior Forever Natural Nude árnyalatait úgy alkotta meg, hogy mindegyik egy-egy bőrtónusnak feleljen meg.  „Fokozza saját bőrének természetes szépségét a Dior Forever Natural Nude természetességével!” Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatója

Válassza ki bőre intenzitását 0 (a legvilágosabb) és 9 (a legsötétebb) között
Ezt követően válassza ki bőre tónusát:

  • Ha bőre nehezen barnul, az Ön bőrtónusa COOL, vagyis hűvös.
  • Ha bőre viszonylag könnyen barnul, az Ön bőrtónusa NEUTRAL, vagyis semleges.
  • Ha könnyen barnul a bőre, az Ön bőrtónusa WARM, vagyis meleg.

Az alapozóknak szükségük van néhány percre, hogy felfedjék a bőr teljes intenzitását. Ezért várja meg, hogy teljesen megszáradjon, mielőtt kiválasztaná az Önhöz illőt!

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
hidratáló, hosszantartó
Alapozó árnyalata
fair

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Dior Forever Natural Nude