Dior Diorskin Mineral Nude Bronze ásványi bronzosító púder

Dior Diorskin Mineral Nude Bronze ásványi bronzosító púder
Dior Diorskin Mineral Nude Bronze ásványi bronzosító púder
árnyalat 005 Warm Sunlight 10 g

Kód: CHD07762 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Dior Diorskin Mineral Nude Bronze

Az aranyló ásványi anyagokkal gazdagított Diorskin Mineral Nude Bronze púder visszaveri a fényt, és fokozza a napbarnította hatást a bőrön. Meleg árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek az egyedülálló, természetes és ragyogó megjelenésért. Természetesen napbarnította hatást kelt a bőrön.

Az új Diorskin Mineral Nude Bronze egy új, vékonyabb és könnyebb kompakt dobozkát kapott.

A Dior a természetes megjelenés kedvelőinek fejlesztette ki a Healthy Glow Bronzing púdert, amely fokozza a napbarnította hatást az arcbőrön.
Ásványi anyagokkal gazdagított formulája egyedülálló megjelenést kölcsönöz: fokozza a bőr szépségét a természetesen barna, kicsattanó ragyogásért.

Ez a bronzosító aranyló vagy rózsaszín ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek visszaverik a fényt, és hihetetlenül természetes, egészséges, ragyogó hatást érnek el.

A Diorskin Mineral Nude Bronz jótékony hatású ásványokat tartalmaz. Aktív formulája védelmet biztosít a bőr számára a környezeti hatásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően oxigénhez juttatja a bőrt.

A púder 6 ragyogó árnyalatban kapható.
A minden bőrtónushoz passzoló aranyló vagy rózsaszínes árnyalatok intenzitása fokozható.

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Diorskin Mineral Nude Bronze