DIOR Diorshow All-Day Brow Ink szemöldök festék

DIOR Diorshow All-Day Brow Ink szemöldök festék
DIOR Diorshow All-Day Brow Ink szemöldök festék
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 002 Dark 3.7 ml
11 100Ft

11 100,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CHD09726 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás DIOR Diorshow All-Day Brow Ink
Tulajdonságok

A Dior első tetoválásszerű szemöldökfestéke az azonnali dús, formás és tartós hatásért. A szemöldök mára igencsak előtérbe került. A tökéletes smink nélkülözhetetlen lépése a tökéletesen formázott, merész, ám természetes hatást keltő szemöldök elkészítése. A Dior a természetes, tökéletesen formázott szemöldökért és a tartós hatásért alkotta meg ezt a tetoválásszerű szemöldökfestéket. Intenzív pigmentekkel gazdagított formulája egyetlen vonással, súlytalanul befedi a bőrt. A vízálló polimereknek köszönhetően akár 36 órás* viseletet biztosít, nem kenődik el, ám eltávolítása mégis egyszerű.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat – egyetlen felvitel, szakember által.

Három árnyalat; Light (halvány), Medium (közepes) és Dark (sötét), amelyek minden szemöldökszínhez illeszkednek.

Tulajdonságok

Hatás
vízállóság, hosszantartó
Szín
barna

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Diorshow All-Day Brow Ink