DIOR Dior Contour tartós szájceruza

DIOR Dior Contour tartós szájceruza
DIOR Dior Contour tartós szájceruza
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 080 Red Smile 1.2 g
10 190Ft

10 190,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CHD14975 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 19.

Leírás DIOR Dior Contour
Tulajdonságok

A Dior Contour szájceruza virágokból kinyert ajakápoló összetevőkkel gazdagított formulája merész színeket, 8 órás* kenődésmentes tartást és kellemes érzetet kínál. Egyetlen vonással tökéletesen élénkíti az ajkak kontúrvonalát, és kiemeli természetes formáját.

A Dior Contour ellenáll az élet kihívásainak; 2 órával* meghosszabbítja a rúzs viseletét, és korlátozza az ajak redőcskéibe való beülését. Makulátlan és egyenletes színt biztosít, egész nap.

A bazsarózsa és a gránátalma virágából nyert kivonatokkal, illetve sheavajjal gazdagított krémes formula kellemesen siklik az ajkakon, és azonnal táplálja, valamint rugalmassá és puhává teszi őket.

A ceruza hegye és az elvékonyodó ecset hihetetlenül könnyűvé és precízzé teszi a felvitelt. A szájceruza 24 árnyalata tökéletesen passzol az ikonikus Rouge Dior rúzsok színéhez.

* 20 nőn végzett, műszeres vizsgálat.
** 20 alany önértékelése.

  • Tökéletesen körberajzolt ajkak és merész színek, egyetlen mozdulattal.
  • 8 órás viselet.*
  • 2 órával meghosszabbítja a rúzs viseletét.**
  • Formulájának kellemes érzete a virágokból kivont ajakápoló összetevőknek köszönhető; a piros bazsarózsa és a gránátalma virágának kivonata, valamint sheavaj található benne.
  • Nem hagy nyomot, nem ül bele az ajak redőibe, nem maszatolódik el, és nem ragacsos.
  • 24 árnyalat, amelyek tökéletesen passzolnak a Rouge Dior rúzs színeihez.

* 20 nőn végzett, műszeres vizsgálat.
** 20 alany önértékelése.

A bazsarózsa és a gránátalma kivonatával, illetve sheavajjal gazdagított formula a hatékonyságot, a 8 órán át tartó élénk színeket* és a megfelelő kényelmet ötvözi.

* 20 nőn végzett, műszeres vizsgálat.

24 árnyalat, amelyek tökéletesen passzolnak a Rouge Dior paletta színeihez: az élénk pirosaktól, mint az ikonikus 999 és a 080 Red Smile; a lenyűgöző korallokon és rózsaszíneken keresztül, mint az 525 Chérie rózsafa; a legvisszafogottabb, természetes színekig, mint az új nélkülözhetetlen 100 Nude Look.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
hosszantartó

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Dior Contour