DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun önbarnító víz testre

DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun önbarnító víz testre
DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun önbarnító víz testre
100 ml
21 450Ft

21 450,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD13978 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun
Tulajdonságok

"Folyékony napsütés - Önbarnító víz - Visszafogott ragyogásMinden bőrtípusra. Permetezze egyenesen a testére vagy tenyerébe, majd oszlassa el egyenletesen az egész testen, amíg el nem éri a kívánt hatást.A Dior Bronze újraértelmezte legendás önbarnítóját, és egy önbarnító tejes folyadékot készített belőle, amely pillekönnyű permetként öleli körbe a bőrt. Egyetlen lépésben finom fátyollal borítja a bőrt, amely egyszerre frissíti, hidratálja és ápolja. Ez a tejes folyadék természetes eredetű DHA-t tartalmaz; napról napra fokozódó, természetes és egyenletes ragyogással szépíti meg a bőrtónust.Már az első alkalmazást követően finom illattal és ragyogással ajándékozza meg a bőrt – akár egy napsütéses hétvége. Textúrája azonnal frissíti és rugalmassá teszi a bőrt, miközben észrevétlen marad a tapintás alatt.Gondoskodik a bőr puha és bársonyos, teljes mértékben kellemes érzetéről.A permet bársonyos textúrája egységesen vonja be a bőrt, és nem hagy nyomot a ruhán. Természetes eredetű DHA-val fokozza a bőrtónus szépségét.AHA-val támogatja a bronzos ragyogás tartósságát.Hialuronsavval hidratálja, ápolja, és kellemes érzetűvé teszi a bőrt."

Tulajdonságok

Konzisztencia
víz
Bőrtípus
minden bőrtípusra

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun