Dior Dior Bronze Monoï Balmnapozókrém arcra és testre

Dior Dior Bronze Monoï Balm napozókrém arcra és testre
Dior Dior Bronze Monoï Balm napozókrém arcra és testre
Ingyenes kiszállítás
Monoï Balm 150 ml
12 900Ft

Kód: CHD0922 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Dior Dior Bronze Monoï Balm termékleírás
Tulajdonságok

"Az új Dior Bronze Monoï Balm nyugtatja és hidratálja a napsütésnek kitett bőrt, miközben az utolsó napozástól számítva akár egy hónappal meghosszabbítja a barnaságát. A Dior új Bronze napozás utáni bőrápolója frissíti és hidratálja a nap által kiszárított bőrt. Az alkalmazát követően azonnal és tartósan megszépíti barnaságát, és polinéz virágok illatával öleli körbe bőrét. Nyugtató hatású: A Monoï Balm ultrafriss, súlytalan és olvadékony textúrája azonnal nyugtatja a napsütésnek kitett bőrt. Hidratáló hatású: Monoï-kivonatokat tartalmazó formulája hidratáltsággal tölti fel a bőrt, és orvosolja a napozás utáni száraz érzetet. Hidratálttá, frissé és rugalmasabbá teszi a bőrt. Tartóssá teszi a bőr napbarnította színét: a Dior Bronze Monoï Balm barnaságmeghosszabbító keveréke fokozza, és az utolsó napozástól számítva akár 1 hónappal is maghosszabbíthatja a bőr napbarnította színét. Gyöngyházfényű csillogással borítja a bőrt, és elősegíti a napozás utáni aranyló árnyalatokat. Azonnal: Hidratált bőr. Nyugodt bőr. Friss bőr. 28 nap után:Egy hónappal meghosszabbított barnaság. Csökkenti a napozás utáni száraz bőr érzetét."

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Bronze Monoï Balm