Dior Dior Bronze Oil in Mistnapolaj testre és hajra spray -ben

Dior Dior Bronze Oil in Mist napolaj testre és hajra spray -ben
Dior Dior Bronze Oil in Mist napolaj testre és hajra spray -ben
SPF 15 125 ml
14 900Ft

Kód: CHD07770 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Dior Dior Bronze Oil in Mist termékleírás
Tulajdonságok

Az új Dior Bronze Oil in Mist SPF 15 folyamatos, 360°-os permetezőfeje szaténfényű fátyolként biztosít védőréteget a bőr és a haj számára. A Dior Bronze Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 30 egyenletes fedést biztosít, és megújult szórófejének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető területekről is gondoskodik. E tejes spray pillekönnyű, folyékony állaga észrevétlen fátyolként óvja és frissíti a bőrt. Védelmet biztosít: UVA- és UVB-védelmet biztosít, miközben antioxidánsokkal veszi fel a harcot a napsugárzás okozta bőröregedéssel és a szabad gyökökkel. Szépítő hatás: A Dior Bronze Oil fényvisszaverő gyöngyházas részecskéi azonnal szatén hatású ragyogással borítják a testet. A Tan Beautifier Complex* barnulástökéletesítő hatása folyamatos ragyogást biztosít a bőrnek, amely napról napra intenzívebbé, természetesebbé és tartósabbá válik. Vízálló. *In vitro teszt. A permet használata: Könnyedén felvihető textúra. Nem fogja be a ruhát. Azonnal: Kellemes illat. Kellemes textúra. 28 nap után: Fényesebb bőr. Természetesen, egészségesen ragyogó bőr. Fokozottan szép bőr.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hajtípus
minden hajtípus
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Védőfaktor
közepes védelem (SPF 15 – SPF 25)
Hatás
védelem a külső hatásokkal szemben

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Bronze Oil in Mist