Dior Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glowvédőkrém az egész arcra SPF 30

Dior Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow védőkrém az egész arcra SPF 30
Dior Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow védőkrém az egész arcra SPF 30
50 ml
14 490Ft

Kód: CHD5692 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Bármilyen 15 000 Ft feletti vásárláshoz egy 125 ml-es kéztisztító gélt adunk ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 12. 01.

Dior Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow termékleírás
Tulajdonságok

Beautifying Protective Creme Sublime Glow szépítő védőkrém - SPF 30: nem csupán védelem, hanem szépítő bőrápolás. A Dior bőrápoló azonnali fényesíti a bőrt, miközben intenzíven védi. Megvédi a bőrt a fotoindukált öregedéstől és a szabad gyököktől a széles spektrumú UVA és UVB szűrőknek, valamint az antioxidáns kombinációjának köszönhetően. A Tan Beautifier Complex barnító hatása tartós, fenséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek, amely minden nap intenzívebb, természetesebb és tartósabb. SPF 50-el is elérhető. A tejszerű, rendkívül könnyed és friss textúra azonnali frissességérzetet kínál a rugalmas bőr számára, észrevétlen felszínnel. A bőrt azonnal a Dior Bronze polinéz virág illata borítja. A vonal ikonikus kézjegye kevésbé extravagáns, kifinomultabb változatot ad vissza. Használat után a frissesség érzése hosszú ideig megmarad. Azonnali hatás: Az SPF 30 védi a bőrt a napfénytől. A textúra kellemes és kényelmes a nők 100%-a számára.* A nők 98%-ánál természetes és egyenletes ragyogást kölcsönzött a bőrnek.* 26–66 év közötti 43 nő önértékelése.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Védőfaktor
magas védelem (SPF 30 – SPF 50)

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow