Dior Dior Addict Stellar Shine magas fényű rúzs

Dior Dior Addict Stellar Shine magas fényű rúzs
Dior Dior Addict Stellar Shine magas fényű rúzs

Leírás Dior Dior Addict Stellar Shine
Tulajdonságok

Élénk színű, hidratáló és ápoló szájfény- A Dior Addict Stellar Shine egy következő generációs szájfény, amely verhetetlen 8 órás* csillogást biztosít az ajkaknak.** A balzsam finoman olvad el az ajkakhoz érve, és csillogó, élénk színekkel vonja be őket. Az ajakápoló formula Aloe verával biztosít 24 órás hidratálást*** és tartós, kényelmes viseletet, miközben a pézsmás vanília édes illatával rabul ejti az érzékeket.

Napról napra egyre puhábbá, rugalmasabbá és hidratáltabbá teszi az ajkakat.

A hab a tortán: a Dior Addict Stellar Shine dizájnjával kiegészített ikonikus tokot a House of Dior rózsaszín logója díszíti.

* 20 hölgyön végzett műszeres vizsgálat.
** A Diornál.
*** 11 hölgyön végzett műszeres vizsgálat.

Tiszta, élénk és csillogó színek három különleges hatással: fényes, csillogós és tükörsima.
Az Aloe verának köszönhetően friss érzetet kelt az ajkakon, már az első használatot követően. Az olajoknak és viaszoknak köszönhetően 24 órás hidratálást biztosít. A nap végére az ajkak 32%-kal hidratáltabbak.

Napról napra egyre puhábbá és rugalmasabbá válnak. A szájfény formulájában öt gondosan kiválogatott, érzéki olaj található, amelyek finom állaguk, fényük, ápoló tuljdonságuk, kellemes érzetük és puhaságuk miatt kerültek a készítménybe.

Ezek a természetes méhviaszba zárt olajok egész nap fénylővé, ápolttá és kellemes érzetűvé teszik az ajkakat. Az intenzív ragyogásról a szájfény színével megegyező gyöngyházhatásű mikropigmentek gondoskodnak, amelyek visszaverik a fényt, és egyedülálló csillogást kölcsönöznek az ajkaknak.*

* A Diornál.

16 tiszta árnyalat.
8 árnyalat kétféle hatással: 4 csillogós és 4 tükörfényű.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila
Hatás
fényes

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Addict Stellar Shine