Dior Dior Addict Stellar Gloss tápláló szájfény

Dior Dior Addict Stellar Gloss tápláló szájfény
Dior Dior Addict Stellar Gloss tápláló szájfény

Leírás Dior Dior Addict Stellar Gloss
Tulajdonságok

A Dior Addict Stellar Gloss most először* a szájfények kivételes ragyogását és az ajakbalzsamok kellemes érzetét ötvözi. Ez a balzsamos szájfény számtalan árnyalatban kapható; mindegyik páratlan csillogással. A szájfény folyékony állaga rásimul az ajkakra, és ragyogó, telt megjelenést kölcsönöz nekik.

* A Diornál.

  • Ultracsillogó felülettel emeli ki az ajkakat a fénylő megjelenésért és hihetetlenül kellemes viseletért.
  • 24 órás hidratálást nyújt* a sima és ápolt ajkakért.
  • Egy ultrapuha, nagy felületű applikátor, amely körbeöleli az ajkakat, és pont a kellő mennyiségű szájfényt juttatja rájuk, egyetlen simítással.

* 10 alanyon végzett, műszeres vizsgálat.

A Dior Addict Stellar Halo Shine rúzs árnyalatai együtt használhatók a Dior Addict Stellar Gloss szájfényekkel, hogy még élettel telibb és ragyogóbb legyen a smink.

„Minden hölgy megteremtheti saját, egyéni, ragyogó stílusát és színét, ha a rúzst a szájfény egy vagy több árnyalatával keveri. Ezekkel a különböző inspirációk alapján készített, új kombinációkkal még látványosabbá tehető a megjelenés.”
Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatója

A Dior Addict Stellar Gloss számtalan árnyalatot kínál a hölgyek számára – a semlegestől kezdve a feltűnő rózsaszínen és piroson át a bohém korallig –, hogy mindenki saját ízlése szerint ragyoghasson.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila
Hatás
Hidratálás
Hatás
csillogó, hidratáló

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Addict Stellar Gloss