Dior Dior Addict Lip Maximizerdúsító ajakfény

2×
Dior Dior Addict Lip Maximizer dúsító ajakfény
Dior Dior Addict Lip Maximizer dúsító ajakfény
árnyalat 001 Pink 6 ml
13 600Ft

Kód: CHD10868 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Bármilyen 15 000 Ft feletti vásárláshoz egy 125 ml-es kéztisztító gélt adunk ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 12. 02.
Személyes átvétel
szerda 2020. 12. 02.

Dior Dior Addict Lip Maximizer termékleírás
Tulajdonságok

"A sminkművészek nélkülözhetetlen kelléke, a Dior Addict Lip Maximizer az 1. számú Dior Backstage ajakdúsító szájfény a sima, hidratált ajkakért és az azonnali, de hosszú távú telt hatásért. Formulája dúsító hialuronsav gyöngyökkel gazdagított a hatékony hidratálásért és a maximálisan telt ajkakért. 24 órás hidratálás* +29% azonnali dús hatás* +86% simább ajkak 4 hét után*** *10 alanyon végzett műszeres vizsgálat. ***A smink hatásának 20 alanyon végzett műszeres vizsgálata az első használat előtt és 4 héttel később. 24 órás hidratálás*+29% azonnali dús hatás* +86% simább ajkak 4 hét után** *10 alanyon végzett műszeres vizsgálat. **A smink hatásának 20 alanyon végzett műszeres vizsgálata az első használat előtt és 4 héttel később. Formulája dúsító hialuronsav gyöngyökkel gazdagított a hatékony hidratálásért és a maximálisan telt ajkakért. A 7 új Lip Maximizer árnyalat tökéletesen passzol a Dior Addict Lip Glow árnyalataihoz az igazán fényes és telt ajkak elkészítéséért. 01 Pink: fénylő halványrózsaszín 04 Coral: fénylő élénk korall 06 Berry: fénylő szilva 07 Raspberry: fénylő rózsaszín málna 12 Rosewood: fénylő rózsafa 10 Holo Pink: csillogó élénk korallrózsaszín 09 Holo Purple: csillogó halványlila 13 Beige (csak az USA-ban): fénylő halványbézs „Egyszerűen ellenállhatatlan, az új palettáját a Lip Glow ajakbalzsam friss és finom árnyalatai ihlették. Hét áttetsző szín Peter Philips profi kezei alól. Pontosan a megfelelő mennyiségű pigmentet tartalmazzák fénylő vagy csillogó környezetben – kétféle hatás a telt ajkakért.”"

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatóanyag
hialuronsav
Hatás
fényes, nagyító

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Addict Lip Maximizer2