DIOR Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam

DIOR Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam
DIOR Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam
Ingyenes kiszállítás
Új
árnyalat 001 Pink 3,2 g
13 370Ft

417 812,50Ft / 100 g, áfával
Kód: CHD15171 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Szempillaspirálok, színezett hidratáló krémek és alapozók könnyű vagy közepes fedéssel most 15% kedvezménnyel. A kosarában adja meg a mup15 kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás DIOR Dior Addict Lip Glow
Tulajdonságok

Az első Dior ajakbalzsam, amely 97%-ban természetes eredetű összetevőkből** áll, és 6 órán át*** finoman újjáéleszti az ajkak természetes színét, és 24 órán át* hidratál. Új couture tokban pompázó, természetes eredetű összetevők alkotta, cseresznyemag olajjal dúsított egyedülálló**** formula és minden bőrtónushoz illő árnyalatok: a nélkülözhetetlen Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam újragondolva, amely a megszokott érzéki textúrájával egyszerre teszi az ajkakat gyönyörűvé és védi meg a kiszáradástól. A Dior Addict Lip Glow többféleképpen használható, önmagában ajakbalzsamként vagy rúzs alatt primerként is viselhető.

* 11 alanyon végzett műszeres vizsgálat.
** Az ISO 16128-1 és ISO 16128-2 szabvány alapján számított mennyiség. A többi összetevő segít optimalizálni a formula érzékszervi jellemzőit és integritásának megőrzését.
*** 20 nőn végzett műszeres vizsgálat.
**** A Diornál.

A Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam a color reviver technológiának köszönhetően reakcióba lép az ajkak nedvességtartalmával, így egyedi színt és finom csillogást kölcsönöz az ajkaknak, a bőrszínre gyakorolt ragyogásfokozó hatása azonnal érződik és 6 órán át tart.*

Ez a rendkívül érzéki balzsam maximális hosszantartó komfortérzetet és ápolást nyújt: az ajkak 24 órán át hidratáltak maradnak.**

* 20 nőn végzett műszeres vizsgálat.
** 11 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

A különösen érzéki, új Dior Addict Lip Glow az első* olyan ajakbalzsam, amely 97%-ban természetes eredetű összetevőkből áll,** amelyek nélkülözhetetlenek egy olyan balzsam létrehozásához, amely az ajkakat egyszerre teszi érzékivé és simává,  kellemes érzetű és táplál.

  • A cseresznyemag olaj segít helyreállítani és megerősíteni az ajkak bőrének természetes barrier funkcióját. A balzsam azonnali komfortérzetet nyújt.
  • Az ajkak bőrének lipidjeihez hasonló összetételű olaj hozzájárul az ajkak komfortérzetéhez, miközben segít megőrizni az ajkak hidratáltságát és táplálja az ajkakat.
  • A sheavaj puhaságot kölcsönöz a bőrnek.
  • A napraforgó - és rizsviasz biztosítja a termék szilárdságát, valamint beleolvadnak a bőrbe, így biztosítják a szükséges mértékű ajakápoló hatást.

* A Diornál.
** Az ISO 16128-1 és ISO 16128-2 szabvány alapján számított mennyiség. A többi összetevő segít optimalizálni a formula érzékszervi jellemzőit és integritásának megőrzését.

Ezek a még gazdagabb*, új** színpaletta kielégíti a nők és férfiak igényeit, kívánalmuk és bőrtónusuk szerint. A color reviver technológiával átitatott Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam alkalmazkodik az ajkak bőrének pH-értékéhez, újjáélesztve az ajkak saját színét a megfelelő színintenzitással és finom csillogással.

A gyönyörűvé varázsolt ragyogó ajkak azonnal felfrissítik az egész arcszínt.

* Vö. a Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam korábbi színpalettájával.
** A Diornál.

Tulajdonságok

Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatóanyag
shea vaj
Hatás
hidratáló, hosszantartó

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Dior Addict Lip Glow