DIOR Eyeliner Waterproof szemceruza hegyezővel

DIOR Eyeliner Waterproof szemceruza hegyezővel
DIOR Eyeliner Waterproof szemceruza hegyezővel
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 094 Trinidad Black 1.2 g
8 090Ft

8 090,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CHD0093 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 16.

Leírás DIOR Eyeliner Waterproof
Tulajdonságok

Egy nélkülözhetetlen kihúzó a tökéletes és tartós vonalakért. Ez a vízálló szemceruza egész nap tartó, precíz vonalakkal formázza és emeli ki a szemeket. Illékony szilikonokkal gazdagított formulája merész színeket, soha nem látott tartósságot és lenyűgöző vízállóságot biztosít. Ez a vízálló szemceruza tökéletes választás, ha ki szeretné húzni szemét, vagy füstös sminket készítene.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Hatás
vízállóság

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Eyeliner Waterproof