Dior Capture Youth Redness Soothernyugtató szérum a bőrpír ellen

Dior Capture Youth Redness Soother nyugtató szérum a bőrpír ellen
Dior Capture Youth Redness Soother nyugtató szérum a bőrpír ellen
30 ml
35 500Ft

Kód: CHD6908 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Dior Capture Youth Redness Soother termékleírás
Tulajdonságok

Az érzékeny bőr tökéletes társa; ez a szérum természetes forrásokból kinyert, védelmet biztosító gyapot peptid-keveréket tartalmaz a nyugott és egyenletes bőrért. Ez az antioxidáns hatású nőszirommal gazdagított szérum gyengéd a bőrhöz, és 79%-ban1 természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz. Javító erejű, zöld színű textúrája segíti a bőr nyugtatását, és friss érzetet kölcsönöz neki. Tökéletes nyugtató az érzékeny bőr számára. A Capture Youth krémmel együtt használva a Redness Soother szérum tökéletes minőségű bőrt eredményez. 1 Az értékek a 16128 ISO standard 2. része és a beszállítóink által mostanáig beküldött nyersanyagadatok alapján kerültek kiszámításra. A nők szerint bámulatos eredmények érhetők el vele, amiket független bőrgyógyászok is megerősítettek. A pirosasság jelenléte -22%* A Capture Youth Soothing Serum azonnali hatása**: Védett bőr 94% Kevésbé érzékeny bőr 91%, 4 hét után**: Javult a bőr minősége 91%, Ellenállóbb bőr 97% *33 kaukázusi nő önértékelése 4 hét után **Ön-elégedettségi teszt, 30-33 nő

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Hatás
Nyugtatás, bőrpír ellen
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Capture Youth Redness Soother