Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Cremenappali krém az első ráncokra

Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme nappali krém az első ráncokra
Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme nappali krém az első ráncokra
50 ml
35 500Ft

Kód: CHD6903 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.

Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme termékleírás
Tulajdonságok

A Capture Youth krém ultrafinom textúrájával kínál kényelmes érzetet a bőrnek; fenntartja a bőr fiatalos tulajdonságait, miközben már az öregedés jeleinek megjelenése előtt felveszi velük a harcot. Antioxidáns hatású nőszirommal és egyéb jótékony növényekkel segít újraaktiválni az epidermisz belső ellenálló folyamatát nap mint nap, mialatt azonnali simító hatással is bír. Ez a krém gyengéd a bőrhöz, és 88%-ban1 természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz.  Tónusossá teszi a bőrt, simítja, és újradefiniálja a textúráját. Az arcbőr ellenállóbb lesz, és tovább megőrzi fiatalos küllemét: A Capture Youth szérummal együtt használva ez a krém tökéletes minőségű bőrt eredményez. 1Az értékek a 16128 ISO standard 2. része és a beszállítóink által mostanáig beküldött nyersanyagadatok alapján kerültek kiszámításra. A nők szerint bámulatos eredmények érhetők el vele, amiket független bőrgyógyászok is megerősítettek: Megduplázza a bőr antioxidáns erejét* A Capture Youth öregedésgátló krém azonnali hatása*: Kellemesebb érzetű bőr 100%, Rugalmasabb bőr 100%. 4 hét után*: Védett bőr 100%, Javult a bőr minősége 100% *In vivo klinikai tanulmány. A teljes antioxidáns erő mérése a krém felvitelét követő 2 és 4 óra között. * Használati teszt Kínában, 60 női alannyal

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Anti-age, regenerálás, egységesítés, bőrsűrűséget helyreállító
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme