Brand logo

DIORCapture Totale Super Potent Serum Foundation make-up a bőr öregedése ellen SPF 20

DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation make-up a bőr öregedése ellen SPF 20
DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation make-up a bőr öregedése ellen SPF 20
Új
árnyalat 1N Neutral 30 ml
33 660Ft

112 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD15363 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation
Tulajdonságok

TERMÉKLEÍRÁS
Az új* Capture Totale szuperhatékony szérumalapozóhoz az anyasejtek tudománya és a Dior szakértelme nyújtotta az inspirációt. A bőrt mind a négy szempontból javítja – feszesség, ráncok, sötét foltok, ragyogás –, hogy fiatalos megjelenést biztosítson.

Az olvadóan puha állagú, tündöklő alapozószérumtól bőre azonnal sima, ragyogó és rugalmas lesz. Az alapozó egész nap a helyén marad, kényelmet, hidratálást, hosszan tartó dús hatást biztosít.
A Dior-kertek különleges virága, a longoza is megtalálható a termékben – a revitalizáló hatásáról ismert növénynek köszönhetően a szuperhatékony szérumalapozó láthatóan feszesebbé teszi az arc bőrét, és csökkenti a ráncokat.
Az arcbőr a lehető legszebb lesz, tökéletesen ragyogóvá válik, és három évvel fiatalabbnak tűnik.**

* A Diornál.
** 32 női alanyon végzett, műszeres vizsgálat, 4 hét után. Sminkérzet. Láthatóan javítja az öregedés jeleit: az arcbőr a lehető legszebb lesz és 3 évvel fiatalabbnak tűnik.**

A nők azonnal a következőket tapasztalják:
+29%-kal*** ragyogóbb bőr.
+15%-kal*** simább bőr.
+13%-kal*** teltebb bőr.

A termék alkalmazása során a nők látható eredményeket tapasztalnak, még akkor is ha közvetlenül a bőrön használják:
+27%-kal**** feszesebb bőr,
+41%-kal**** ragyogóbb bőr,
+54%-kal**** kevésbé látható ráncok és barázdák,
+46%-kal**** egyenletesebb bőrszín.

A láthatóan fiatalabbnak ható bőrért használja a napi bőrápolási rutin részeként a szuperhatékony szérummal.

* Feszesség, ráncok, sötét foltok, ragyogás.
** 32 női alanyon végzett, műszeres vizsgálat, 4 hét után. Sminkérzet.
*** Bőrgyógyász által végzett klinikai felmérés 33 női alany (életkor: 44-60 év) bevonásával.
**** 34 női alany önértékelése (életkor: 44-60 év) 4 hét elteltével.

Ez a szérumalapozó a Dior virágokkal kapcsolatos komoly szakértelmét alkalmazza egy olyan technológiában, amely a Dior- kertek különleges virágának, a logonzának revitalizáló erejét ötvözi a vektorizált hialuronsavval.

Koncentrált bőrápoló és javító hatású pigmentjeivel ez az olvadóan puha, tündöklő szérumalapozó finoman öleli az arckontúrt, kisimítja a bőrt és ragyogóvá teszi az arcot. A 13 árnyalatban elérhető szérumalapozó azonnal frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

HASZNÁLAT 
A Capture Totale bőrápolási rutin után vigye fel a szérumalapozót.

Használat előtt alaposan felrázandó. Pumpával adagolja az alapozót a kezébe vagy egy ecsetre. Paskoló mozdulatokkal vigyen fel egy kis alapozót a homlokára, az arcára, az orrára és az állára. Simítsa el az arcon kifelé és a nyakon lefelé, így hibátlan lesz az eredmény, látható vonalak nélkül.

ELŐNYÖK 
1. A Dior 20 évnyi kutatással megszerzett szakértelme az anyasejtek terén és a Dior-kertek különleges virágának, a logonzának a revitalizáló ereje együtt mutatkozik meg a Capture Totale termékcsaládban.
2. Alkalmazása során az öregedésgátló, javító erejű termék hat a feszességre, a ráncokra, a sötét foltokra és a bőr ragyogására.
3. A nyugtató, hidratáló szérumalapozó bőrszépítő pigmenteket tartalmaz, azonnal frissé, ragyogóvá teszi az arcbőrt, hatása hosszan tart.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Hidratálás, Anti-age, highlighter, pigment foltok ellen, egységesítés, feszesítő
Fedés alapján
Közepes
Nap elleni védelem
SPF
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás
Alapozó árnyalata
light

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation