Dior Capture Totale Intensive Restorative Night Cremeintenzív revitalizáló hidratáló arckrém

Dior Capture Totale Intensive Restorative Night Creme intenzív revitalizáló hidratáló arckrém
Dior Capture Totale Intensive Restorative Night Creme intenzív revitalizáló hidratáló arckrém
60 ml
53 570Ft

Kód: CHD3113 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Dior Capture Totale Intensive Restorative Night Creme termékleírás
Tulajdonságok

"Ébredjen gyönyörű és láthatóan fiatalosabb bőrrel: ezt kínálja az új Capture Totale hatékony regeneráló éjszakai krém, ez a fenséges, fokozottan öregedésgátló bőrápoló készítmény, amely fellép a kialvatlanság jelei ellen.Ez az éjszakai krém támogatja a bőr éjjeli regenerációs folyamatait*, hogy csökkentse az öregedés és a kialvatlanság látható és markáns jeleit.A Dior etnobotanikusai húsz évvel ezelőtt fedezték fel ezt a virágot Madagaszkáron, és azóta a Capture Totale páratlan természetes aktiválószerévé vált. A Dior kutatói tíz év alatt felfedezték számtalan öregedésgátló és a bőrsejtekre gyakorolt, kivételes regeneráló hatását.*Az összetevőket in vitro tesztelték az alkalmazáskor: simulékony textúrája megszabadítja az arc vonalait a feszültségtől.A bőr napról napra simábbá és teltebbé válik. Kipihentté válik az arc megjelenése. A LONGOZA, A DIOR-KERTEK ÖREGEDÉGTÁLÓ ÉKE"

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, revitalizáció, bőrsűrűséget helyreállító
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
éjjel

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Capture Totale Intensive Restorative Night Creme