Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotionhidratáló szérum

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion hidratáló szérum
Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion hidratáló szérum
175 ml
22 590Ft

Kód: CHD13876 | 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion termékleírás
Tulajdonságok

A Dior legjobb1 öregedésgátló szérum-teje a Dior őssejtkutatásának és virágokkal kapcsolatos szakértelmének eredményeképpen jött létre. Rugalmas, fiatalosan ragyogó bőrt eredményez, kortól függetlenül. A bőr fiatalos, egészséges ragyogásáért a bőrsejtek mindössze 0,2%-a felel; ezek az őssejtek. A Dior által végzett kutatások kimutatták, hogy ezek a kulcsfontosságú sejtek idővel veszítenek energiaadottságukból2. A Dior tudományos munkatársai feltárták 4 kivételes virág revitalizáló erejét, és megalkották belőlük a szabadalmazott3 Bio-Cellular Technology™-t. Helyreállítja a bőr őssejtjeinek erejét², és újraaktiválja a bőr 6 kulcsfontosságú funkcióját4 a totális öregedésgátló hatásért; ezt nyújtja a Capture Totale szuperhatékony szérum-teje. 1 A Diornál. 2 Az összetevőkön végzett in vitro teszt. 3 Szabadalom a longozakivonatért Franciaországban (FR2891458) / Németországban, Angliában, Olaszországban, Spanyolországban (EP1933808) / Kínában (CN101282711) / Koreában (KR101460769) / Japánban (JP5247454) / az USA-ban (US7381436). 4 Energia, regenerálás, öngyógyítás, gyógyulás és sejttermelés, melanincsökkentés. 7 napi használat után a bőr visszanyeri egyensúlyát, egyenletesebbé és puhábbá válik. Napról napra tartósan visszaállítja rugalmasságát és természetes fényét az egészségesen ragyogó megjelenésért. Ez az ultragyorsan felszívódó szérum-tej frissességet és hidratálást nyújt a bőrnek. A Capture Totale a Dior őssejtkutatásának és virágokkal kapcsolatos szakértelmének egyedülálló1 ötvözete. A Dior szabadalmazott2 technológiája, a Bio-Cellular TechnologyTM 4 kivételes virág (a Dior saját kertjeiből származó longoza, peónia, fehér liliom és jázmin) életerejével3 energizálja a bőrt. Ezek az összetevők egy teljesen modern módszernek köszönhetően 30%-kal jobban hasonulnak3 a bőrhöz. A formula vitaminokban és aminosavakban gazdag, amelyek revitalizálják és hidratálják a bőrt. 94%-ban természetes eredetű összetevőkkel4 készült. 1 A Diornál. 2 Szabadalom a longozakivonatért Franciaországban (FR2891458) / Németországban, Angliában, Olaszországban, Spanyolországban (EP1933808) / Kínában (CN101282711) / Koreában (KR101460769) / Japánban (JP5247454) / az USA-ban (US7381436). 3 Az összetevőkön végzett in vitro teszt. 4 A hatékony szérum-tejben található természetes összetevők százaléka. Megfelel a 16128 ISO szabvány 1. és 2. részének. A maradék 6% figyelmes válogatáson ment keresztül, és optimalizálja a készítmény hatékonyságát és stabilitását. Szuperhatékonyan javítja az öregedés jeleit: 7 nap után láthatóan fiatalosabbá válik a bőr: 92%-kal jobb bőregyensúly* 95%-kal hidratáltabb bőr* Egy hónap után tartóssá válik a hatás. 88%-kal ragyogóbb bőr* 85%-kal tónusosabb bőr* *Vakteszt, 60 nő.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
ráncok és érett bőr
Hatás
Hidratálás, Anti-age, highlighter, lifting, revitalizáció
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion