Dior Capture Dreamskin 1-Minute Maskhámlasztó maszk

Dior Capture Dreamskin 1-Minute Mask hámlasztó maszk
Dior Capture Dreamskin 1-Minute Mask hámlasztó maszk
75 ml
28 990Ft

Kód: CHD13867 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Dior Capture Dreamskin 1-Minute Mask termékleírás
Tulajdonságok

Egy hámlasztó maszk, amely egyetlen perc alatt tökéletesíti a bőrt. A Dior egy még hidratálóbb és bőrtökéletesítőbb formula hozzáadásával fejlesztette ki a Dreamskin 1-Minute Mask-ot. Annyira hatékony, hogy csupán 60 másodperc alatt visszaállítja a bőr szépségét, puhaságát és kellemes érzetét. A Dreamskin 1-Minute Mask azonnal gyengéden hámlasztja a bőrt, és csökkenti a pattanásokat: összehúzza a pórusokat, kisimítja a bőrt, és ragyogóvá teszi a tónusát. Friss, kipihent és tökéletesen ragyogó bőrt eredményez. Amint a bőrhöz ér, friss és hamvas gél állaga pompás krémmé változik, és kifejti szépítő hatását. A formula lelke 2 kivételes, természetes hatóanyag: az egyik a bőrtökéletesítő opilia, a másik pedig a hatékony öregedésgátló longoza. A készítmény intenzív, kellemes érzetéről a jojobaolaj gondoskodik. A Dior tudományos munkatársai a lehető legjobb hámlasztó összetevők (glikol- és citromsav (AHA) és virágos savak) tökéletes koncentrációjával gazdagították a készítményt, amely 1 perc alatt átalakítja az arcbőrt. Látványos megújulást biztosít: természetesen ragyogó tónust eredményez, miközben homályosító hatásának köszönhetően csökkenti a tökéletlenségeket. Rekord idő alatt fejti ki jótékony hatását. Az újgenerációs* Dreamskin 1-Minute Mask „visszaállítja” a bőrt, és 60 másodperc alatt felfedi természetes, ragyogó megjelenését. Minden egyes felvitellel gyönyörűbbé válik a bőr. Tisztább, fényesebb és tartósan egységesebb megjelenést biztosít az arcbőrnek. Minden nőt levesz a lábáról 28 nap alatt: Simább bőr 79%** Bársonyos bőr 82%** Finomabb textúra 68%** Fényesebb bőr 74%** *A Diornál. ** Önértékelés kérdőív alapján 34 női alany bevonásával, 28 napon át.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
highlighter, hámlasztás
Mikor használatos
nappal

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Capture Dreamskin 1-Minute Mask