Brand logo

DIORBackstage Rosy Glow Blush élénkítő arcpirosító

2×
DIOR Backstage Rosy Glow Blush élénkítő arcpirosító
DIOR Backstage Rosy Glow Blush élénkítő arcpirosító
árnyalat 001 Pink 4,5 g

Kód: CHD13886 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás DIOR Backstage Rosy Glow Blush
Tulajdonságok

A Rosy Glow univerzális pirosító a Dior sminkesek titkos fegyvere, amellyel természetes és friss, ragyogó arcpír készíthető. A púder természetes árnyalata fokozza az arc egészséges ragyogását, akár egy fuvallatnyi friss levegő. A Color Reviver technológiának köszönhetően a bőrrel érintkezve reakcióra lép annak nedvességtartamával, és természetes, rózsás pírré alakul. A kifutók nagy kedvence, a 001 Pink mellett a Dior bevezette exkluzív, kizárólag online és a Dior Backstage pontokon kapható új, élénk színét, a 004 Coralt. Ezekkel a rétegezhető árnyalatokkal különböző intenzitású smink készíthető, a legvisszafogottabbaktól kezdve a legvadabbakig.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Backstage Rosy Glow Blush1