Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub radírozó balzsam

Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub radírozó balzsam
Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub radírozó balzsam
árnyalat 001 3,5 g

Kód: CHD5645 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub termékleírás
Tulajdonságok

Minden sminkművész tudja, hogy a színek csak egészséges, hidratált ajkakon hozzák valódi énjüket. A Backstage Pro újdonsága, a Lip Sugar Scrub egy ajakhámlasztó és -ápoló balzsam, amely cukorszemeket tartalmaz. Az ajkakkal való érintkezéskor elolvadnak, és hihetetlenül puhává, rózsaszínné és élettel telivé varázsolják őket. Édes, szinte függőséget okozó illatával tökéletes ajakápoló út közben; a balzsamos, gyönyörű rózsaszín ajkakért. Egyetlen simítással mosolya puha és friss ajkakkal születik újjá. Egyetlen mozdulattal – nem szükséges leöblíteni – a koncentrált „granita” textúra gyengéden hámlasztja az ajkakat, s közben balzsammá olvad rajtuk.

Tulajdonságok

Hatás
hámlasztás
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub