Dior Dior Addict Lip Tattoo folyékony rúzs

Dior Dior Addict Lip Tattoo folyékony rúzs
Dior Dior Addict Lip Tattoo folyékony rúzs
árnyalat 251 Natural Peach 6 ml
12 440Ft

Kód: CHD11430 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 19.

Dior Dior Addict Lip Tattoo termékleírás
Tulajdonságok

A Dior első tartós ajakfestéke, a Dior Lip Tattoo most új színt visz a megszokott sminkelési rutinba. 10 órás viseletével*, kényelmes formulájával és pillekönnyű, nem maszatoló textúrájával a festék tetoválásként válik eggyé az ajkakkal pár másodperccel a felvitelt követően. *20 alanyon végzett műszeres vizsgálat. A Dior Addict Lip Tattoo könnyed, tiszta színe eggyé válik az ajakkal, hogy kiemelje természetes tónusát, miközben súlytalan, kellemes érzést biztosít. Az aprólékosan kidolgozott Lip Tattoo a Dior első csókálló rúzsa, amely nem maszatolódik el. Csupán néhány másodperccel a felvitelt követően a formula észrevétlenül, súlytalanul dermed rá az ajkakra – mintha semmi nem lenne rajtuk! Peter Philips palettájában a bézstől a málnapirosig az összes természetes szín megtalálható. Említésre méltó a korall, amely bármely természetes ajaktónusnak jól áll.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Dior Addict Lip Tattoo