Diesel Only The Brave Streeteau de toilette uraknak

1×
Diesel Only The Brave Street eau de toilette uraknak
Diesel Only The Brave Street eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
35 ml
14 350Ft

Kód: DSL05347 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Diesel Only The Brave Street parfüm leírása
Összetétel

A Diesel Only The Brave Street férfi Eau de Toilette egy dinamikus és eleven illat, mely olyan kontrasztokkal van tele, amik tökéletesen kiemelik az ön merész természetét.

  • férfias, fás illat mindennapi viseletre
  • alkotója Nelly Hachem-Ruiz parfümőr
  • az illatot 2018 nyarán mutatták be

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette zamatos almával kombinált, friss növényi jegyekkel bontakozik ki. A pikáns szívet alkotó kardamom és tündérrózsa intenzív duettje szinte már művészi karaktert kölcsönöz az illatnak. Az illatkompozíció alapját a vetiver és a cédrus érzéki vaníliával aláfestett, elegáns, fás társulása uralja.

Az illat története
A Diesel Only The Brave Street illat a bátorság és minden nehéz döntés, valamint azoknak a kezdeteknek a kifejezése, amikor váratlan lépésre szántuk magunkat. Az új energia, dinamizmus és az élet különböző nézőpontból való felfogásának kifejezése.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, édesgyökér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
citrusos, fás

Diesel a márkáról

Provokatív, rendkívüli és kifinomult – a Diesel egy lifestyle márka, mely nem a földhöz ragattaknak lett kifejlesztve. A márka alkotója Renzo Rossa, egy olasz tervező, aki mindentől eltérőt, különlegeset és nem elcsépeltet alkotott. A pimasz és kihívó szlogenjeivel magára vonzza a divat- és parfümvilág tekintetét.

Minden Diesel parfümmel és akár egy Diesel borotválkozás utáni arcszesszel is ragyogni fog. A kreatív és játékos üveg csak fokozza a provokatív márka menőségét. Ha a mának él, szeretne a középpontban lenni és kitűnni a tömegből, akkor a Diesel márka termékeit Önre szabták.

Értékelés Diesel Only The Brave Street