Diesel Only The Braveeau de toilette uraknak

1×
Diesel Only The Brave eau de toilette uraknak
Diesel Only The Brave eau de toilette uraknak
Spóroljon
16 600Ft

Spóroljon 32%
35 ml
11 300Ft

Kód: DSL0078 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 07. 09.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 07. 09.

Diesel Only The Brave parfüm leírása
Összetétel

Ez az igazi keményfiúk illata! A Diesel Only The Brave eau de toilette tökéletesen illik azokhoz a férfiakhoz, akik nem félnek a saját fejük után menni, soha nem veszítenek és mindig megkapják, amit akarnak, soha nem adják fel és bátran követik a megérzéseiket.

  • keleties, fás illat
  • magabiztos férfiaknak
  • mindennapi viseletre kiváló

Az illat összetétele
Az illatot citrusfélék, az édes mandarin és a karakteres koriander energizáló, friss akkordjai nyitják. A parfüm vonzó szívillata ritka labdanumot, szenvedélyes rózsát és lenyűgöző levendulát rejt. Az alapillatban tökéletesen érzéki esszenciák keverednek: az ámbra lenyűgöző hatása és a fa és a bőr melengető jegyei.

Az illat története
Hogy az illat valóban tökéletes legyen, egyszerre három parfümőr is dolgozott rajta – Alienor Massenet, Olivier Polge és Pierre Wargnye. Az illat 2009-ben került kereskedelmi forgalomba. Üvegcséje önmagáért beszél – öklöt formáz, Diesel feliratú gyűrűvel.


Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, mandarin, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, cédrus, koriander, ibolya, labdanum, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, borostyán, fa, styrax, labdanum, benzoin
Az illat fajtája
orientális, fás

Diesel a márkáról

Provokatív, rendkívüli és kifinomult – a Diesel egy lifestyle márka, mely nem a földhöz ragattaknak lett kifejlesztve. A márka alkotója Renzo Rossa, egy olasz tervező, aki mindentől eltérőt, különlegeset és nem elcsépeltet alkotott. A pimasz és kihívó szlogenjeivel magára vonzza a divat- és parfümvilág tekintetét.

Minden Diesel parfümmel és akár egy Diesel borotválkozás utáni arcszesszel is ragyogni fog. A kreatív és játékos üveg csak fokozza a provokatív márka menőségét. Ha a mának él, szeretne a középpontban lenni és kitűnni a tömegből, akkor a Diesel márka termékeit Önre szabták.

Értékelés Diesel Only The Brave