Diego dalla Palma Transparent Powder transparens púder

Diego dalla Palma Transparent Powder transparens púder
Diego dalla Palma Transparent Powder transparens púder
árnyalat 01 20 g
10 240Ft

51 200,00Ft / 100 g, áfával
Kód: DDP0118 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 16.

Leírás Diego dalla Palma Transparent Powder
Tulajdonságok

Leírás:
A Transparent Powder  a  diegodallapalma luxus márka nagyon könnyű porpúdere, melyet az make-up alapra kell alkalmazni, így elérve a tartósabb és a nem változó színhatást. A púder formulája kiegyenlíti a bőr faggyú szekrécióját, és segíti megtartani a bőr matt és selymes felszínét. Végeredményként egységes és selymes bőrt kapunk. A  Transparent Powder minden bőrtípusra ajánlott.

Hatása:’

  • a bőr matt és transzparens
  • kiegyenlített bőr
  • teljes kényelmet biztosít applikálás közben
  • selymes és bársonyosan sima bőr
  • kivételesen tartós

Összetevők:

  • mikronizált pigmentek - megkönnyítik az alkalmazást, az eredmény jól alkalmazkodó és természetes szín

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra ajánlott

Hogyan használjuk:
Kis mennyiségű púdert vigyen fel az make-up alapra, így a hatása tartósabb. Az arcpír és barnító használatánál megakadályozza a foltosodást. A púder szintén alkalmazható a szemhéjon is a szemhéjfesték használata előtt.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Alapozó árnyalata
light medium

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Transparent Powder