Diego dalla Palmadiegodallapalma Sweet Sponge make-up szivacs

Diego dalla Palma diegodallapalma Sweet Sponge make-up szivacs
Diego dalla Palma diegodallapalma Sweet Sponge make-up szivacs
3 190Ft

3 190,00Ft / 1 db, áfával
Kód: DDP0283 | 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Diego dalla Palma diegodallapalma Sweet Sponge

Leírás:
A Sweet Sponge a diegodallapalma luxus márka praktikus szivacsa a make-up felviteléhez. A puha és erős textúra garantálja a tökéletes applikációt, még az arc legnehezebben elérhető helyein is. A kényelmes szivacsnak lekerekítettek a szélei, így jut el mindenhová. Könnyítse meg a make-up felvitelt a diegodallapalma forradalmian új Sweet Sponge szivacsával.

Hatása:

  • kényelmes és gyors applikáció
  • tökéletes eredmény a lekerekített széleinek köszönhetően

Hogyan használjuk:
Kis mennyiségű make-up -ot vigyen fel a szivacsra, és kenje szét.

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma diegodallapalma Sweet Sponge